Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Sugestii de modă: Cum să îți combini șosetele

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Știm cu toții că detaliile mici contează foarte mult. De aceea, când vine vorba de stil, accesoriile sunt foarte importante. Și în ultima vreme șosetele au devenit din ce în ce mai populare ca piesă vestimentară cheie iar noi credem că acest lucru este justificat.

 

 

Dacă sunteți nou în această tendință sau căutați doar idei noi despre cum să vă asortați șosetele cu restul ținutei,  mai jos, veți găsi câteva inedite.

 

 

 

 

Scopul șosetelor este completarea și îmbunătățirea ținutei. De aceea, contează culorile și modelele pe care le alegeți. Cel mai simplu mod de a face alegerea corectă este să alegeți paleta de culori a ținutei dvs. Puteți face acest lucru folosind roata culorilor.

 

 

 

 

Prima combinație este formată din două culori opuse, așa cum se arată în imagine. Acestea sunt complementare unele cu altele și creează un contrast puternic. De asemenea, puteți utiliza combinația triadică, inclusiv trei culori la distanțe egale, formând un triunghi. De exemplu, culorile primare - roșu, albastru și galben sunt într-o combinație triadică.

 

 

Dacă nu căutați contrast, ci armonie în paleta de culori, puteți alege o combinație monocromă. Aceasta este combinația diferitelor nuanțe ale aceleiași culori. Sau pur și simplu combinați culorile și modelele așa cum consideraţi!

 

 

Când vine vorba de stil, șosetele pot fi un accesoriu pentru ținutele casual și sportive, precum și pentru cele formale și elegante.

 

 

 

 

Pentru plimbarea dvs. de duminică, puteți combina joggerii cu o pereche de șosete în culori îndrăznețe, puteți pune adidașii preferați și sunteți gata! Când vine vorba de culori, este mai bine ca șosetele și joggerii dvs. să fie în culori diferite, deoarece contrastul vă va oferi efectul pe care îl căutați. Le puteţi asorta cu topul dvs. sau cu un alt accesoriu sauputeţi  pur și simplu lasă șosetele să fie accentul ținutei - și iată-vă, aveţi o ținută confortabilă și elegantă.

 

 

 

 

Următoarea idee este să purtaţi jambierele preferate cu o pereche de șosete lungi în culori vii și un design deasupra. Adăugați un tricou supradimensionat sau o glugă. Dacă doriți, puteți purta în schimb un pulover supradimensionat sau un cardigan și puteți adăuga o pereche de cizme.

 

 

 

 

 

Pentru o ținută mai vintage, puteţi combina șosetele funky cu o pereche de blugi ușori și un tricou alb, lăsând designul rece și culorile șosetelor să fie accentul ținutei dvs. Și dacă vreţi ca șosetele să iasă în evidență și mai mult, puteţi rula tivul blugilor.

 

 

 

 

 

O altă combinație grozavă este o pereche de adidași înalți cu șosete funky care sunt vizibile în partea de sus. Le puteţi purta cu blugi, precum și cu jambiere și joggers.

 

 

 

 

Nu vă fie teamă să purtați șosete înalte cu pantaloni scurți sau fuste în lunile mai calde. Nu vă feriți de combinațiile mai îndrăznețe și experimentați. Iar aici puteți găsi câteva idei pentru a purta șosete cu ținute și costume formale.

 

 

 

 

 

 

 

Cel mai important lucru atunci când alegi o ținută este să vă simțiţi confortabil și să rămâneţi fidel stilului dvs. Exprimați-vă și simțiți-vă încrezători în aspectul dvs., păstrând echilibrul dintre culori și accente și alegând elementele potrivite pentru dvs. De exemplu, dacă nu sunteţi o persoană căreia îi place să poarte joggers, puteţi alege altceva - jambiere, blugi, o fustă. Dar dacă vă place să fiţi diferit și să experimentaţi, aceţi câteva culori în viața de zi cu zi cu șosete colorate cu modele reci ca accesoriu pentru fiecare ținută.

 

 

Avem o mare varietate de materiale, culori și modele aici, la Pirin Hill, asigurându-ne că există opţiuni pentru toată lumea, așa că aruncați o privire pe site-ul nostru și alegeți șosetele potrivite pentru dvs.!

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum