Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Try To Fly - șosete sport profesionale

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

După înființarea Pirin Hill, am avut ideea de a începe să realizăm șosete sport tehnologice profesionale, deoarece avem o experiență foarte mare în fabricarea lor pentru alte mărci din Marea Britanie, Franța și altele. Colecțiile „Try to fly” sunt realizate pentru diferite tipuri de sporturi, iar sportivii au contribuit la dezvoltarea lor.

 

Prima colecție pe care am dezvoltat-o a fost „ Șosete pentru drumeții’”. Sunt potrivite pentru turismul la munte și drumeții lungi. Pentru dezvoltarea lor am avut ajutorul prietenului nostru Petar Vanev, care le-a testat în timpul excursiei sale de 3500 km pe traseul Appalachian. El a folosit doar două perechi de șosete din colecția „Try to fly” pentru întreaga excursie. Șosetele sunt fabricate din lână merinos, fabricată de Suedwolle (Germania). Acest material este un excelent izolator termic, care vă răcorește vara și vă încălzește iarna. În afară de aceasta, lâna merinos este antibacteriană și limitează transpirația și mirosul neplăcut prin îndepărtarea umidității de pe piele. Porțiunile care suportă cea mai mare presiune atunci când mergeți pe jos, sunt deosebit de rezistente. În acest fel, picioarele dumneavostră se simt mai confortabil și nu se vor umfla sau răni. Există zone cu elastic pe toată suprafața șosetei care împiedică alunecarea în jos.

 

Aruncă o privier asupra colecției noastre 'Șosete pentru drumeții’:

 

 

 

După succesul colecției ‘Șosete pentru drumeții’’, echipa Pirin Hill a început să creeze șosete potrivite pentru sporturile de iarnă, cum ar fi schiul și snowboard-ul. Colecția „Șosete de schi” este realizată din lână merinos de calitate superioară, care va menține căldura chiar și atunci când este udă. Acest lucru este extrem de important pentru oamenii care petrec mult timp afară pe vreme aspră. Materialul este foarte higroscopic, ceea ce înseamnă că poate absorbi peste 33% umiditate din greutatea sa, dar poate evapora și umiditatea, ceea ce îl ajută să se usuce foarte repede. Un alt avantaj al șosetelor de schi este că zonele care sunt suportă cea mai mare presiune la schi sunt, de asemenea, deosebit de rezistente. Acestea sunt întreaga parte inferioară a piciorului, tibia, degetele de la picioare și zona călcâiului lui Ahile, zonele în cauză fiind protejate împotriva umflăturilor și bășicilor. Zonele de compresie adăugate de-a lungul întregii zone inferioare a piciorului, gleznei, laba piciorului fac ca șoseta să se potrivească perfect și să nu alunece. De asemenea, ajută circulația sângelui și vă veți simți mai puțin obosit.

 

Aruncați o privire asupra colecției ‘Șosete de schi’:

 

 

 

În 2019 am creat colecția ‘Șosete de tenis’. Aceasta este potrivită pentru sporturi precum tenis și alergare. Este important de menționat că am realizat diferite modele pe baza materialelor - „Șosete din bumbac pentru tenis” și „Șosete Tennis Fusion”.

 

Șosetele din bumbac pentru tenis sunt bogate în bumbac pieptănat. Zonele din jurul călcâiului, degetelor de la picioare, ale piciorului și ale tendonului lui Ahile sunt realizate din material moale falușat care asigură confortul în timp ce faci sport. Zonele elastice adăugate în jurul gambelor și piciorului nu lasă șoseta să alunece. Confortul este garantat, iar cusătura specială de pe suprafața șosetei lasă picioarele să respire.

 

Șosetele Tennis Fusion sunt fabricate din bumbac pieptănat și Tactel®. Tactilul este un fir rezistent la uzură, care este foarte confortabil pe piele, se usucă foarte repede și respinge umiditatea. Zonele elastice adăugate fac ca șoseta să se potrivească perfect și nu o lasă să alunece. Zonele vulnerabile la leziuni, cum ar fi laba piciorului, glezna, degetele de la picioare și tendonul lui Ahile, beneficiază de rezistență sporită cu firele moi din tricot. Șosetele din seria Fusion sunt complet compresive, astfel încât să nu alunece în timp ce vă antrenați și au zone speciale pentru ventilație, care vă lasă picioarele să respire. Vă asigură confortul în timp ce le purtați pentru că întăritura de la degetele piciorului este cusută manual.

 

Aruncați o privire asupra colecției ‘Șosete de tenis’:

 

 

 

Ultima colecție, creată în 2020, - ‘Șosete pentru ciclism’, a fost realizată cu ajutorul multor bicicliști. Aceștia ne-au ajutat să aflăm ce era foarte important atunci când alegeau perechea potrivită de șosete. Toate modelele sunt realizate cu un fir „perspirant”, care vizează reglarea temperaturii și oprirea transpirației. De asemenea, au zona întăritp de la degetele piciorului cusută manual pentru un confort mai mare. Sunt adăugate zonele de compresie pentru o potrivire mai bună - nu alunecă și produc leziuni, și au și o bandă elastică în jurul piciorului pentru a preveni deformarea. Pentru unele dintre modele folosim fire Meryl® Skinlife. Sunt antibacterene și mențin echilibrul natural al pielii, stopând mirosul neplăcut. S-au dovedit eficiente chiar și după un test de 100 de spălări la 40 °.

 

Aruncați o privire asupra colecției noastre ‘Șosete pentru ciclism’:

 

 

 

 

Încercați șosetele noastre profesionale pentru sporturi! Confort la fiecare pas!

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum