Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Cum să alegi șosetele potrivite pentru o ținută formală?

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Mulți bărbați întreabă cum să combine șosetele cu o ținută formală. Stiliștii au păreri contradictorii - unii exclud șosetele ca parte a îmbrăcămintei formale, iar alții o consideră obligatorie. Totul depinde de dumneavoastră.

 

Poate că cel mai important lucru la alegerea șosetelor pentru ținuta formală este culoarea. Combinarea pantofilor formali cu șosetele albe a fost populară pentru o perioadă scurtă de timp în anii 90, dar nu a devenit niciodată o tendință și aceasta dintr-un motiv anume. Prin urmare, mai întâi trebuie să vă amintiți că șosetele albe nu sunt o alegere bună pentru ținuta formală. Ele pot fi utilizate pentru evenimente sportive sau într-o ținută casual, dar altfel nu sunt recomandate.

 

Fiecare bărbat ar trebui să știe că ar trebui să asorteze culoarea șosetelor cu cea a  costumului, mai degrabă decât cu cea a pantofilor, aceasta fiind o greșeală obișnuită. Dar acest lucru nu mai este la fel de simplu, deoarece toată lumea vrea să fie diferită și poartă ceva care să iasă în evidență. Pentru a realiza acest lucru, mulți bărbați folosesc șosete în culori vii, care ar putea funcționa foarte bine dacă și culoarea ar fi cea potrivită.

 

 

 

 

În ultimii ani, multe vedete au început să folosească șosetele ca accent în ținutele lor formale. De exemplu, premierul canadian Justin Trudeau a apărut purtând un costum albastru închis, pantofi negri și șosete violete cu o rățușcă galbenă pe elea, la Forumul Economic Mondial de la Davos. Nu era prima dată când prim-ministrul era observat purtând șosete interesante. În 2017, la World Business Forum din New York, acesta a apărut în șosete cu Chewbacca, unul dintre cele mai faimoase personaje din Star Wars. Șosetele nu trebuie să fie extravagante pentru a fi elegante, dar cu cât costumul este mai formal, cu atât poți alege șosete mai funky.

 

 

 

Lungimea șosetelor a creat întotdeauna discuții. Prima regulă importantă este să nu alegeți niciodată șosete invizibile atunci când purtați un costum, deoarece nu arată bine când vi se văd picioarele. Nu pare profesional și cu siguranță nu va face o impresie bună în majoritatea cazurilor. Alegerea dvs. ar trebui să fie șosete cu lungimi normale, iar dacă doriți să arătați și mai bine, le puteți alege pe cele ¾, până la genunchi.

 

 

 

Și nu în ultimul rând, este vorba despre alegerea materialului. Șosetele clasice din lână sunt o alegere bună pentru un costum. Ele oferă combinația perfectă între moliciune și căldură pentru picioare, fiind, de asemenea, incredibil de rezistente.

Lâna este o alegere foarte obișnuită pentru șosete datorită capacității sale de a menține un mediu răcoros pentru picioare în timpul verii fierbinți și cald în timpul iernii reci. O altă opțiune foarte des întâlnită – sunt șosetele din bumbac. Acestea,de asemenea, arată foarte bine atât cu ținutele formale, cât și cu cele casual. Cel mai mare avantaj al acestor materiale este că încă arată bine chiar și după ce le-ați folosit o perioadă lungă de timp și mai multe spălări.

 

Aruncați o privier asupra colecțiilor și găsiți șesetele care se potrivesc cu dvs. Și cu stilul dvs.!

 

Fine Merino                                                                               Mercerised Cotton

 

        

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum