Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Șosetele Pirin Hill– create pentru a-ți face ziua fericită

Ideea

După ce de mai multe ori de prietenii noștri pentru ne-au cerut recomandări despre producătorii de la care puteau să cumpere șosete de calitate superioară iar noi i-am îndrumat către mărcile străine pentru care produceam șosete, am decis să creăm propriul nostru brand.

 

 

Nu este o ironie faptul că se pot găsi șosete de calitate superioară fabricate în Bulgaria în magazinele de marcă străine de top pentru produse sportive și de designer. Acestea însă, nu sunt disponibile pentru clienții bulgari. Marca Pirin Hill își propune să ofere o alternativă la produsele ieftine de calitate inferioară care nu au varietate, precum și la marile mărci multinaționale a căror calitate a produselor nu justifică prețurile ridicate.

 

 

Ne propunem să dăm viață și culoare șosetelor voastre, un detaliu important în îmbrăcăminte pe care de multe ori îl neglijați. Misiunea principală a mărcii noastre este să vă aducă fericire și să readucă în viața dumenavoastră cotidiană culorile. De aici vine motto-ul nostru „Creat pentru a aduce fericirea”.

Toate șosetele Pirin Hill sunt confecționate în fabrica noastră de familie din Ruse, Bulgaria. Cunoștințele și experiența pe care le-am câștigat din colaborarea cu mărci din Marea Britanie, Franța și Germania sunt baza pentru ceea ce facem - oferind produse de înaltă calitate cu design atractiv și prețuri rezonabile clienților bulgari și români.

Ne-am dat seama că piața de șosete trebuie să fie mai convenabilă, mai interesantă și să ofere o varietate mai mare. Acesta este motivul pentru care am ales internetul pentru a vă facilita cumpărarea noii perechi de șosete din confortul casei. Așa putem fi la locul potrivit, la momentul potrivit, cu abordarea corectă.

Inspirație

Modelele din colecția Out sunt inspirate de bogăția naturii bulgare - frumoasă, interesantă, colorată, diversă și care aduce energie pozitivă. Ideile pentru imprimeuri și ornamente provin de la diferitele tipuri de plante din țara noastră natală, munții magnifici și lacurile lor uimitoare.

 

 

Flora și fauna Bulgariei sunt sursa permanentă de inspirație a Pirin Hill. Echipa noastră alege cu atenție ornamentele care sunt folosite în schițe și le transformă în modele frumoase pentru colecția noastră florală. În paletele de culori utilizate pentru produsele noastre puteți recunoaște culorile munților maiestuoși, lacurile limpezi și florile colorate din Bulgaria. Nu există un loc mai bun pentru a găsi combinația perfecta, plăcută și armonioasă de culori și forme mai plăcute pentru ochi, decât Natura.

 

 

Pentru orice dispoziție, garderobă și gust!

Șosetele au devenit un accesoriu care afirmă personalitate și culoare într-un mod foarte delicat. Nu ignorați acest element în aspectul dvs.

Șosetele colorate îți definesc stilul! Arată perfect atât cu blugii, cât și cu un costum de afaceri. Șosetele strălucitoare în culori neobișnuite au devenit foarte populare - o tendință mondială în modă care te face să te simți special imediat. Șosetele colorate te fac original și unic. De aceea, împreună cu șosetele tradiționale negre și gri, Pirin Hill oferă modele funky și colorate care vă pun în valoare stilul. Le puteți combina cu costumele dvs. de afaceri gri, precum și cu pantaloni scurți de vară și blugi casual.

 

 

Dacă vă place să fiți imprevizibili la locul de muncă, precum și în stilul abordat, atunci șosetele Pirin Hill sunt doar pentru dumneavoastră. O șosetă colorată strălucitoare care arată diferit sub pantalonii costumului vostru conservator ar putea fi elementul care sparge ceea ce pare să fie plictisitorul gri al zilelor noastre. Puteți vedea șosetele noastre funky aici: https://www.pirinhill.ro/category/432/bambus.html .

La urma urmei, șosetele strălucitoare și îndrăznețe ar putea să nu fie întotdeauna accesoriul potrivit pentru look-ul vostru. Pentru unele ocazii formale, este posibil să nu fie bine să evidențiați acest detaliu în îmbrăcăminte. Jucați-vă în siguranță și alegeți o pereche de șosete mai neutre, care să se potrivească bine cu aspectul dumneavoastră elegant. Iată modelele noastre mai clasice: https://www.pirinhill.ro/category/455/bumbac.html .

 

 

Într-una sau mai multe culori, funky sau tradiționale - șoseta noastră este cadoul perfect atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Aruncați o privire asupra colecției noastre pentru femei, bogată în culori și modele frumoase. Puteți alege între șosetele de bambus moi și delicate și șosetele de bumbac mai tradiționale și mai confortabile: https://www.pirinhill.ro/category/404/femei-sosete.html .

 

 

Calitatea este factorul nostru de succes!

Pe lângă designul șosetelor noastre, pentru noi este extrem de important să vă oferim produse de calitate superioară. Acesta este motivul pentru care există un control strict al calității pentru fiecare șosetă Pirin Hill. Toate produsele mărcii Pirin Hill sunt fabricate în fabrica familiei și acest lucru ne permite să monitorizăm și să controlăm calitatea producției noastre în cel mai bun mod posibil. Folosim experiența pe care o avem și îmbunătățim constant tehnologia utilizată pentru producția noastră. Prin urmare, suntem capabili să ne adaptăm rapid la cerințele în schimbare și la gusturile clientului. Controlul strict al calității, inovațiile și personalul calificat ne ajută să producem articole la cele mai înalte standarde de calitate.

 

 

Materialele utilizate pentru realizarea produselor sunt extrem de importante pentru calitate. Rezistența șosetelor depinde de fir. Prin urmare, folosim cele mai bune fire pentru produsele noastre. Parteneriatul nostru cu principalii producători de materii prime ne permite să extindem constant gama materialelor pe care le folosim.

 

 

Nu încetăm să căutăm modele noi și interesante. De asemenea, urmărim îndeaproape dezvoltarea tehnologică și inovația producătorilor de fire și încercăm să folosim întotdeauna cele mai recente fire de pe piață.

Datorită firelor de calitate superioară pe care le-am folosit pentru confecționarea șosetelor Pirin Hill, produsele noastre sunt rezistente, nu își pierd culorile după spălare și sunt foarte plăcute la atingere. Dovada acestui lucru este „testul de abrazivitate” prin care trec șosetele noastre. Rezultatele arată că, chiar și după 20 000 de probe de abraziune, șosetele Pirin Hill nu s-au subțiat dramatic și nu și-au pierdut culorile.

 

 

Noi, echipa Pirin Hill, realizăm cât de important este pentru dvs. ca șosetele dvs. să fie de calitate superioară, să fie rezistente, dar și moi pe piele. Pentru a realiza acest lucru, șosetele Pirin Hill sunt călcate cu abur.

 

 

În plus, șosetele Pirin Hill sunt foarte confortabile. Îți îmbrățișează delicat picioarele, deoarece se potrivesc bine și nu își pierd niciodată elasticitatea, iar elasticul confortabil le împiedică să alunece. Le puteți purta toată ziua - bumbacul și bambusul au o permeabilitate excelentă la aer, spre deosebire de materialele sintetice. Prin urmare, vor împiedica picioarele să transpire și să miroasă: „- Bărbați, acum nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la schimbarea pantofilor în spațiile publice!”.

Un alt avantaj al șosetelor Pirin Hill este că acestea au întăritura din zona degetelor de la picioare cusută manual. Cusătura este plată și mult mai fină decât o cusătură realizată de o mașină overlock. În acest fel cusătura de la degete este foarte netedă, fără margini. 

Pentru noi, marca Pirin Hill întruchipează misiunea noastră de a oferi o calitate fără compromisuri și satisfacția clienților. Pentru a vă convinge de calitatea și confortul șosetelor Pirin Hill, puteți vedea colecțiile noastre. Suntem siguri că la fiecare achiziție, ne veți permite să vă oferim „fericire și confort la fiecare pas”.

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum