Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Fine Merino - Combinația perfectă între moliciune, căldură și stil

Șosetele Merinos Fin din colecția Luxury Merinos sunt realizate pentru a vă oferi combinația perfectă între moliciune, căldură și stil. Sunt bogate în materiale naturale de înaltă calitate - lână merinos fină și bumbac moale pieptănat.

 

 

Au fost realizate folosind o tehnologie specială - cu fibra inovatoare Corespun la interior care conferă o senzația moale și plăcută pielii și lână merinos fină la exteriorul șosetei, care va menține căldura corpului.

 

 

Fibra Corespun este un bumbac pieptănat cu fibre lungi, în care se împletește un fir foarte subțire de lycra. Bumbacul de înaltă calitate pe care îl folosim este foarte moale și rezistent. Acest lucru se realizează prin pieptănarea fibrei de bumbac.

 

 

Lâna merinos este extrem de fină și moale, iar noi o importăm din Germania - Suedwolle. Este important de reținut și faptul că aceasta este un excelent izolator termic datorită camerelor de aer microscopice din firul propriu-zis. Acestea previn transmiterea frigului sau căldurii către corp. Astfel izolează la frig în timpul iernii și păstrează temperatura corpului. În același mod în care izolează căldura vara și elimină căldura suplimentară atunci când există supraîncălzire.

Un alt aspect important este acela că lâna merinos este foarte higroscopică - absoarbe perfect peste 33% din particulele proprii. În afară de aceasta, evaporă umiditatea din aer ceea ce ajută la uscarea rapidă. Acest material este, de asemenea, antibacterian, deoarece ucide bacteriile care sunt responsabile de mirosul neplăcut. Acest lucru este posibil datorită unei componente naturale a lânii.

Zonele supuse la cea mai mare presiune atunci când persoana merge pe jos, sunt deosebit de rezistente.

 

 

Oferim șosete dins Merin fin cu o în lungime normală, precum și, până la genunchi. Acest lucru le face potrivite pentru utilizarea de zi cu zi, purtate cu blugi, de exemplu, precum și, combinate cu un costum formal pentru orice ocazie - de la o nuntă la o întâlnire de afaceri. Avem, de asemenea, o cutie de lux Merinos cu 3 perechi, care reprezintă o modalitate excelentă de a bucura pe cineva drag.

 

 

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum