Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei

Coșul meu

0 produse
Livrare gratuita la comenzi de peste 80 lei
Vezi toate articolele

Despre Codul vestimentar și despre cum să fii diferit

Termenul de dress code(cod vestimentar) este destul de popular în zilele noastre. Cu toate acestea, foarte puțini dintre noi ne gândim la ce înseamnă. Acesta reprezintă regulile pentru a vă îmbrăca la serviciu, la un eveniment special sau într-o zi obișnuită din viața de zi cu zi. Majoritatea oamenilor au un cod vestimentar pe care trebuie să îl respecte în fiecare zi, la locul de muncă. Dar există oare o modalitate de a ieși puțin în evidență în lumea corporatistă sau chiar în cotidian? Acum este momentul să ne gândim la șosetele pe care le purtăm. De cele mai multe ori, acestea se potrivesc cu culoarea pantalonilor noștri, iar asta înseamnă pantaloni negri cu șosete negre, pantaloni gri cu șosete gri sau pantaloni albaștri cu șosete albastre. Această regulă este bună atunci când situația o impune, dar nu este plictisitoare?

 

 

Există întotdeauna loc pentru șosete colorate care vă vor face să vă simțiți diferiți și vă vor ajuta să scăpați de plictiseala vieții de zi cu zi. Cu toate acestea, trebuie să aveți grijă, deoarece acest lucru nu este la fel de ușor ca și purtarea de șosete plictisitoare de culori închise. Desigur, nu puteți face întotdeauna acest lucru, deoarece există situații care nu vă permit să alegeți șosetele colorate. De exemplu, într-un mediu strict de afaceri în care aspectul dumneavoastră trebuie să atragă respectul colegilor. Dar, la fel ca orice regulă, există excepții și mulți bărbați care poartă costume și pantofi croite în stil italian le combină cu șosete mov sau bordeaux. Aceștia sunt bărbați încrezători în aspectul lor și care și-au construit o imagine proprie. Ei folosesc șosetele pentru a-și varia stilul.

 

 

Desigur, există situații care vă permit să alegeți șosete mai interesante, care pot fi în culori sau modele mai stridente - acestea au devenit din ce în ce mai populare. Cu toate acestea, dacă decideți să utilizați șosetele pentru a face o declarație în viața de zi cu zi, va trebui să respectați câteva reguli. În primul rând, se recomandă potrivirea șosetelor cu o altă piesă de îmbrăcăminte - aceasta ar putea fi cămașa, batista, cravata sau haina. Culorile nu trebuie să fie aceleași, dar trebuie să arate bine împreună.

De obicei șosetele de o singură culoare în culori terne sunt o opțiune sigură, dar dacă vrei să fii curajos, poți încerca culorile extravagante. Acestea sunt potrivite pentru birou și pentru un aspect casual business. Cu toate acestea, culorile mai accentuate nu ar trebui să fie prea îndrăznețe. Șosetele strălucitoare sunt rezervate femeilor. Dacă lucrați în domeniul artistic sau nu vi se cere să respectați un cod vestimentar foarte strict la birou, puteți urma tendințele actuale ale modei și puteți fi mai îndrăzneți. Unele șosete colorate cu dungi fine pot arăta bine și cu un costum.

 

  

 

Indiferent dacă este weekend sau dacă doriți doar să abordați o ținută casual, dar vrei totuși să arăți bine, aceasta este o oportunitate perfectă pentru dumneavoastră de a vă afirma personalitatea cu ajutorul șosetelor alese. Confortul este important, dar nu vă fie teamă să fiți mai colorat și mai creativ decât de obicei.

 

  

 

Toate modelele noastre sunt realizate pentru a satisface cele mai înalte standarde și oferă obțiuni și culori pentru gustul unic al fiecăruia. Acestea sunt motivele pentru care majoritatea bărbaților moderni adaugă șosetele noastre luxoase și elegante la colecția lor. Șosetele noastre sunt făcute să arate bine pentru fiecare ocazie. Obiectivul designerilor noștri este acela de a adapta aceste șosete pentru orice tendință și stil de modă și, prin urmare, de a le transforma în șosetele perfecte pentru ocazii formale sau casual, întâlniri de seară dar și pentru alte ocazii.

Ne concentrăm pe detaliile referitoare la fiecare parte a proiectării, producției, livrării și satisfacției clienților, iar singurul nostru obiectiv este să vă oferim ceva special.

Completați-vă noua ținută cu perechea perfectă de șosete create de designer. Nu contează cum navigați pe site, vei găsi întotdeauna șosetele ideale pentru a se potrivi cu ținuta dumneavoastră.

 

 

 

Amintiți-vă, viața este prea scurtă pentru a purta șosete plictisitoare.

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum